Thursday, September 27, 2012

Wednesday, September 26, 2012

abner graboff

 
 
 
 
 

Den amerikanske illustrator Abner Graboff via Curio Books. Curio Books er en japansk boghandel med mange fine billedbøger, man kan inspireres af. Og måske få idéer til bøger at kigge efter på loppemarkedet?

Den danske boghandel Bogparadiset er også et fint & inspirerende sted at se sig omkring, hvis man (som jeg) elsker billedbøger. Her kan du blandt andet søge efter årti for udgivelsesdato, og der er virkelig mange gode forfattere & illustratorer.

Friday, September 21, 2012

aarhus
Billeder fra blandt andet en tur i kvarteret omkring Stadion Allé, hvor vi så på de mange smukke huse. Huse, som man kun kan drømme om. The Raveonettes Young and Cold.

Tuesday, September 18, 2012

en fin dag
I morgen tidlig tager Tue & jeg et tog til Aarhus for at besøge Sara, som er en af mine bedste venner. Vi har nogle fine steder, vi altid besøger, når jeg er i Aarhus.

Kaffe & brød hos Sigfreds Kaffebar i Vangsgaards Boghandel, en lille second hand butik i Rosenkrantzgade, Lady Marmalade & så marked, hvis der er torvedag på Ingerslevs Boulevard.

Friday, September 14, 2012

högdalen

En hyggelig lille lejlighed indrettet med gamle ting. Billeder fra Family Living.

Hvis der er flere af jer, der har tips & idéer til ting at se & gøre i Småland, ville det være så skønt. Vi skal dertil i efterårsferien og huset ligger i nærheden af Mariannelund.

Wednesday, September 12, 2012

billeder fra i går

 
 

Vi har lejet et hus i Småland i vores efterårsferie. Huset ligger nær Mariannelund & det ser vidunderligt ud. Men vi har ikke boet i det område før, så hvis nogle af jer har nogle fine steder at anbefale, ville det være fantastisk. Jeg tænker på loppemarkeder, caféer, konditorier, fine små byer, steder for børn...

Sunday, September 09, 2012

ved fjorden

 
 
 
 
 
Nede ved fjorden vokser der vilde æbler.
I dag plukkede vi en masse & fik æblegrød med vanilje til dessert.

Thursday, September 06, 2012

Wednesday, September 05, 2012

tove jansson

For børn & voksne! Via Curio Books.

Tuesday, September 04, 2012

september

 
 
 
 

A er begyndt at studere samtidig med at han arbejder som lærer, for mig er universitetet begyndt igen & vores ældste har sine dansk og matematik bøger. Det er meget lige nu og jeg har bestemt, at jeg kun vil studere på halvtid.

Billede #2 og #4 er taget på min søns skole. Den er bygget i 1950'erne og der er mange fine detaljer, hvis man ser godt efter.